Sajtószoba

Lakossági Fórum Debrecenben

2014.10.15

Az Aegon Magyarország statisztikái szerint a lakáskárok – beleértve a betöréseket is - többsége megelőzhető lenne, ennek ellenére a lakástulajdonosok 86%-át már közvetve vagy közvetlenül érte valamilyen kár.

Az emberek a legjobban a tűztől és a betöréstől félnek. Megalapozottak-e ezek a félelmek? Mire figyelnek a betörők? Mit tartsunk szem előtt a közelgő ünnepek alatt?

A kármegelőzésben és a vagyonvédelemben segít az Aegon Magyarország által indított Országos Kármegelőzési Program. Hajdú-Bihar megye sajnos a káresemények számát tekintve kiemelkedik az országos átlagból, ezért Debrecen a következő helyszíne a „10 perc vagyonunk védelmében” - Lakossági Fórum rendezvénysorozat, amely idén további 3 városban folytatódik.

Az eseményen a program szakemberei: rendőrök, polgárőrök, a katasztrófavédelem és a biztosító szakértői válaszolnak a lakossági kérdésekre, felvetésekre.

Az eseményt sajtótájékoztató előzi meg, ahol a résztvevő szervezetek vezető képviselői ismertetik a megyei és a városi statisztikai adatokat és bűnmegelőzési, vagyonvédelmi programokat.
További híreink

Tudta-e,
hogy...

Ha elmegyünk otthonról, kerti bútorainkat vigyük védett helyre, az ablakokat pedig mindenképpen csukjuk be!
Kárbejelentés

Kárbejelentés

Ingatlanellenőr

Ingatlanellenőr

KÖSZÖNJÜK!